Tomáš Šapovalov ochutnal v Japonsku jedovatou rybu fugu. Kuchaři se na její přípravu školí 3 roky

19. srpen 2024

Projekt Jedlíci na cestách vstupuje do další sezóny. Autoři představí gastronomii Japonska a Malty.

Palačinky, jedovatá ryba nebo králík jako národní jídlo. To jsou lákadla, která zpracovali do svého seriálu na kanálu YouTube cestovatelé Tomáš Šapovalov a Jaroslav Bouzek. K vydání je také připravena nová kniha a Jedlíci se chystají i do televize.

Tomáš Šapovalov zve na další díl Cestovatelské Střely. Uskuteční se od 23. do 25. srpna v Dolním Hradišti. Festival bude znovu nabitý atraktivními cestovatelskými přednáškami, které návštěvníky zavedou do Saudské Arábie, Botswany nebo Súdánu. 

A exkluzivní informace na závěr - nejnovější směr Jedlíků na cestách ukazuje v září na Estonsko.

Spustit audio