Vybíráme novou kuchyňkou linku

Víte, že když si necháte namontovat kuchyňkou linku od prodejce, zaplatíte v celkové ceně nižší DPH? Nejen to uslyšíte od Tomáše Sysla z Institutu zdravého bydlení.

Slyšeli jste, že jsou na kuchyňské linky záruky na 5 i 10 let? Poslechněte si, jak kuchyňskou linku vybírat a na co se zaměřit.

Už od poloviny března Územní svaz Českého rybářského svazu v Plzni zarybňuje západočeské vodní toky, a to převážně mírovými rybami. Jakých lokalit se to týká se dozvíte od Petra Dimitrova, technika svazu.

Osmotická hnojiva na rozdíl od klasických minerálních hnojí podle potřeba rostlin, šetří čas a peníze. Vybrat si můžete mezi hnojivy na 4 nebo i 6 měsíců a pak se o nic nestarat. Více řekne plzeňský zahradník Přemysl Písař.

Nechali jste v travní sekačce, křovinořezu, vyžínači nebo motorové pile benzín před zimou? Ve většině případů své zahradní pomocníky nenastartujete nebo budete mít s chodem motorů problém. Proč? Vysvětlí prodejce a servisní technik zahradní techniky Michal Zbráš. Poradí i s jejich údržbou před sezónou.

autor: Jiří Šobr | zdroj: Český rozhlas Plzeň
Spustit audio