Anna Gálisová – sympatická mladá zpěvačka z Chodové Plané zve na své koncerty a hledá klavíristu

19. prosinec 2022

Studuje Obchodní akademii v Plzni, ale v jejím životě hraje důležitou roli hlavně hudba a zpěv, kterému se věnuje od 4 let - momentálně pod vedením vynikající profesorky zpěvu Ludmily Kotnauerové. Anna Gálisová má velké hudební plány.

Zpěvačka Anna Gálisová

Jako sopranistka má za sebou už celou řadu vystoupení na nejrůznějších místech a plánuje další koncerty. Pro své fanoušky také natáčí videoklipy, které zveřejňuje na svém profilu na YouTube. Sledovat ji můžete i na sociálních sítích – na facebooku nebo instagramu. Hudbě a zpěvu se chce věnovat i v budoucnu. Momentálně by Annu nejvíc potěšilo, kdyby by se našel šikovný klavírista/klavíristka, který by měl chuť ji při koncertech doprovázet.

Kde a jak Anna natáčela svůj klip k vánoční písni „Dny zázraků a přání“? Kdy měla možnost zazpívat Václavu Neckářovi? S kým vybírá krásné šaty, ve kterých zpívá? A cítí někdy při vystoupeních trému? Poslechněte si celý rozhovor, ve kterém zazněla i krátká ukázka z nové písně Ledová. 

Pozvánka

26. prosince od 18:00 hodin – kostel v Chodové Plané – koncert Nezapomenutelné Vánoce s Annou Gálisovou. Vstupné dobrovolné.

Spustit audio