Antenne Bayern Group: Držíme se našich stávajících DAB+ a online distribučních kanálů

6. leden 2023

Rozhlasová skupina Antenne Bayern neplánovala s žádnou ze svých dalších stanic vstoupit na platformu DAB+ a nechystala se případně obsadit ani volný slot v druhé německé celoplošné síti, který nakonec od 1. týdne roku 2023 využil tematický program 90s90s.

„S Oldie Antenne a Country Antenne se držíme našich stávajících DAB+ a online distribučních kanálů,“ konstatoval pro portál Satellifax Raphael Doderer, vedoucí marketingu a komunikace Antenne Bayern Group. Na konci roku 2022 se objevila po Sportradiu Deutschland jedna volná programová pozice v celoplošné síti Antenne Deutschland, jejímu stejnojmennému provozovateli se ale toto místo podařilo rekordně rychle obsadit.

Antenne Bayern samozřejmě využívá možností, které se na německém mediálním trhu objevují a sama patří mezi velké podporovatele DAB+. Její stejnojmenná bavorská stanice využívá k distribuci celozemský multiplex Bayern, k dispozici je pak celoplošně právě i v sítí Antenne DE. Oldie Antenne využívá několik sítí po celém Německu a na jaře letošního roku vstoupí do připravované zemské programové nabídky v Sasku na kanálu 12A.

autor: lukpo
Spustit audio

Související