Brněnský Familypark BRuNO si oblíbili děti i dospělí. Nabízí hravé dovádění a spoustu pohybu

9. leden 2023

Přes čtyři desítky atrakcí pod jednou střechou a k tomu venkovní sezónní část s vodním světem. To je Familypark BRuNO v brněnské Slatině, který nabízí vyžití nejen dětem, ale i dospělým. Otevřeno je celý rok, venkovní část pak od jara do podzimu. Děti se zabaví na dlouhé hodiny, není ale problém zde strávit celý den. K dispozici je i bistro, restaurace a pohodlné parkování.

Vnitřní klimatizovaná část parku se rozkládá na ploše čtyři tisíce metrů čtverečních a nabízí na čtyřicet různých herních prvků, od těch nejlehčích až po náročnější několikapatrové prolézačky. Atrakce jsou konstruovány pro děti od 4 let, nicméně většina je vhodná i pro dospělé osoby.

K dispozici je 14 pater labyrintu, autodrom, moře s lodičkami, tobogan dlouhý 38 metrů anebo třeba Čapí oko – nádherné vyhlídkové místo s prosklenou podlahou. Nejmenší děti do 4 let najdou spoustu zábavy v oddělení Mláďata.

Venkovní část je otevřená v závislosti na počasí od jara do podzimu, její rozloha je tři tisíce sedm set metrů čtverečních a dominuje jí veliký Vodní svět se spoustou dalších pohybových atrakcí. Přímo uvnitř areálu je bistro Zobka, kde se mohou všichni pohodlně občerstvit a na areál také navazuje restaurace Hnízdo.

Projít se tu můžete mezi banány

Přezůvky s sebou

Do areálu není potřeba žádná zvláštní výbava, dětem stačí hrací oblečení a přezůvky či sálová obuv, která nedělá čáry. Interiér je pravidelně uklízen, takže zapomnětlivější návštěvníci bez obav zvládnou všechny atrakce i v ponožkách. V letní sezóně je pak vhodné pro návštěvu venkovního areálu děti vybavit plavkami, případně náhradním suchým oblečením.

Vodní radovánky si děti užijí i ve vnitřních prostorách parku

Familypark BRuNO je otevřený celoročně, venkovní část od jara do podzimu. Otevírací doba parku je denně mezi 10. a 20. hodinou. Na stránkách www.brunofamilypark.cz jsou k dispozici veškeré informace, ale také webkamery, díky kterým mohou návštěvníci posoudit obsazenost parku.

Spustit audio