Čtvrteční Noční linka: Přítel na telefonu. Komu můžete zatelefonovat třeba o půlnoci?

21. březen 2019

Máte někoho, kromě Noční linky, komu můžete kdykoliv je třeba zatelefonovat a nikdy vás neodmítne? Kdo je vašim přítelem na telefonu a vždy vás ochotně vyslechne, poradí a pomůže v kteroukoliv denní i noční dobu? 

Vyslechli jste někdy v telefonním sluchátku S.O.S. volání o pomoc od někoho z vašich blízkých nebo přátel? Pomohl i vám někdy hovor někoho z blízkých nebo přátel v těžké chvíli? Co vám možnost popovídat si s někým po telefonu dává?

V životě každého člověka přijde okamžik,kdy potřebuje s někým mluvit. Potřebuje v telefonu slyšet lidský hlas, milé slovo, vyslechnout a někdy i poradit, pomoci. Když zabloudíš, tak zavolej, zpívá v jedné ze svých písní Helena Vondráčková.

Daleko horší je bloudění v životě člověka, potřeba s někým promluvit, někoho slyšet.

Zda i vy máte přítele, kterému se můžete kdykoliv ozvat a zda vám v nějaké situaci právě telefonický hovor hodně pomohl, o tom si budete povídat v dnešní Noční lince s moderátorem Karlem Sladkým. Dobře víte, že i do Noční linky můžete bez ostychu zatelefonat každou noc. S volajícími můžete najít i společnou cestu k řešení vašeho problému, vašeho trápení.

Máte v životě skutečného přítele na zavolání, který je vždy ochoten vám naslouchat a pomoci? Na vaše příběhy a vyprávění se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio