Divadlo živě pokračuje. Druhý díl přinesl komedii Nebezpečně sexy

30. listopad 2020 12:00
Divadlo živě

Divadlo živě je název společného programu Českého rozhlasu Plzeň a plzeňských divadel. V době vládních opatření tento projekt zprostředkuje kontakt posluchačů s jejich oblíbenými herci.

Divadlo živě: Nebezpečně sexy

Komedie Nebezpečně sexy je příběhem dvou vysloužilých prostitutek, jejichž vztah zkomplikuje neplánovaná, avšak velmi příhodná vražda. Hru napsala a režírovala plzeňská divadelnice a spisovatelka Oldřiška Ciprová. Zdatně jí sekunduje Eva Vyskočilová, obě dvě členky Divadla MAEBH.

Divadlo živě: Nebezpečně sexy

Margot a Saša se setkávají po 10 letech. Už dávno nejsou tak nebezpečně sexy, jak bývaly, a nesešly by se ani náhodou, kdyby si jejich setkání nevynutil jejich bývalý pasák. Ten se po letech vrací z vězení a jeho jedinou starostí je vypátrat člověka, který ho za mříže dostal. Alexandra zatím udělala štěstí s bohatým stavitelem a prostituci se na rozdíl od Margot dávno nevěnuje. Přesto se návrat problémového pasáka ani jedné z dam nehodí do krámu. Když se pak všechno zkomplikuje vraždou a policejním vyšetřováním, dojde na lámání chleba a obě ženy stojí před otázkou, jestli je pro ně cennější vlastní pohodlí, nebo přátelství, které sice utrpělo mnoho šrámů, přesto i po letech nepopiratelně vyvěralo na povrch.

Účinkují: Oldřiška Ciprová, Eva Vyskočilová
Napsala: Oldřiška Ciprová
Režie: Oldřiška Ciprová
autor: iko | zdroj: Český rozhlas Plzeň
Spustit audio