Hokejbalisté HBC Plzeň hostí v předehrávce 12. kola extraligy Most

8. listopad 2013

Tým HBC Plzeň přivítá v dnešní předehrávce 12. kola hokejbalové extraligy Most a soupeři má co vracet. Vůbec v prvním zápase nové sezóny totiž Západočeši s tímto soupeřem překvapivě prohráli.

A nejenže Západočeši v Mostě prohráli, navíc ani jednou neskórovali. Pak ovšem následovaly čtyři výhry v řadě, které přinesly klid na plzeňské hokejky.

Svěřenci trenéra Josefa Kadaně jsou společně s Vlašimí jediným extraligovým celkem, který ještě před vlastními fanoušky neztratil ani bod. Zato venku se Západočechům moc nedaří, naposledy slavili výhru na konci září v Třinci.

Dnes ale hrají doma a proti Mostu chtějí uspět. „Chceme vyhrát, potřebujeme zase získat body, protože jsme minule prohráli v Jihlavě. Kádr bude téměř stejný, bude chybět akorát Petr Gřonka, jinak všichni hráči jsou k dispozici. Věřím, že to bude dobrý hokejbal a se šťastným koncem pro nás,“ říká trenér plzeňských hokejbalistů Josef Kadaně.

Utkání 12. kola extraligy mezi HBC Plzeň a Mostem začne v hale na Košutce v Žlutické ulici dnes v 19 hodin. Další zápas sehrají Západočeši už tuto neděli od 11 hodin na hřišti třetí Vlašimi.

autor: jnm
Spustit audio