Hokejisté Plzně se proti Slavii pokusí ukončit sérii tří porážek v řadě

18. leden 2013

Tři porážky v řadě a nic. Na první příčce plzeňských Indiánů v hokejové extralize se nic nemění. Už dnes čeká Západočechy další zápas, v rámci 41. kola přivítají na svém ledě pražskou Slavii.

Dlouhá série výher v řadě a pak bodové drobky. To mají oba dnešní soupeři, tedy Plzeň i Slavia, společné. Zatímco Západočeši zvítězili osmkrát v řadě, radost slávistů byla jen o dvě výhry chudší. V dalších třech zápasech už ale oba týmy jen paběrkovaly. Navíc oba týmy dokázaly před vlastními fanoušky prohrát.

Jednou z mála jistot tak je, že se do sestavy Indiánů po dlouhé době vrací obránce Tomáš Slovák. Zlomená ruka se zahojila a tak mu nic nebrání do zápasu proti Slavii nastoupit.

„Po těch dvou měsících už jsem měl trénování dost, teď se těším, že s klukama nastoupím na led k zápasu. Slavia je mladé a dravé mužstvo, ale má formu a umí kousat. Bude to kvalitní a bojovný hokej,“ myslí si Slovák.

Na plzeňském zimním stadionu se začne hrát v 18 hodin a 15 minut. V Třinci, kde se představí karlovarská Energie, už bude zápas v plném proudu, začne totiž už v 17 hodin.

autoři: jnm , tej
Spustit audio