Hrad Kašperk zve na prohlídky o jarních prázdninách

9. únor 2015

Hrad Kašperk pokračuje ve své tradici otevírání se návštěvníkům v netradičních termínech mimo hlavní turistickou sezonu, tentokrát to bude o jarních prázdninách. Na hrad Kašperk se můžete vydat pěšky, na kole, na běžkách i na sáňkách, záležet bude na počasí. Návštěva hradu bude určitě ojedinělou záležitostí, jelikož v této době téměř žádná jiná památka k vidění není.

Hrad Kašperk se během měsíců února a března otevře hned několikrát, a to vždy dvakrát týdně - ve středu a v sobotu. Hrad bude možné navštívit 25. a 28. února, v březnu pak - 4., 7., 11. a 14. Každý otevírací den budou platit pravidla říjnového provozu, hrad bude otevřen od 10 do 16:30.

Návštěvníci se mohou těšit na prohlídkový okruh Život na hradě - nejnovější prohlídkový okruh, který skýtá výhledy z nejvyššího patra jedné z hradních věží. Tento okruh je zakončený jedinečnou audiovizuální podívanou, díky které se návštěvníci ponoří do středověkého světa a uvidí celý jeden den na středověkém Kašperku.

Jarní prázdniny na hradě Kašperk

Prohlídka bude probíhat čtyřikrát denně (v 10:30, 12:00, 13:30 a v 15 hodin). Na každou prohlídku je možné si rezervovat místo, např. prostřednictvím e-mailu info@kasperk.cz.

Pokud budou mít návštěvníci zájem o prohlídku mimo vypsané termíny, je možné si ji také zarezervovat, a to alespoň 3 dny předem. Podmínkou je skupina minimálně 10 osob.

Více informací najdete na webových stránkách kasperk.cz.

Spustit audio