Jarmark radosti v Sokolově bude plný her a přispěje na dobrou věc

29. březen 2023

Třetí ročník Jarmarku radosti letos pořádají druhá základní škola v Sokolově a společnost Dolmen.  V rámci něj se v Karlovarském kraji poprvé uskuteční Festival IQ Play – interaktivní herní výstava.

Jarmark radosti se bude konat ve dnech 1. až 2. dubna v prostorách budovy Základní školy Sokolov. Kromě prodeje výrobků různých řemesel nabídne nejrůznější workshopy, zajímavé přednášky i koncerty.

Do akce se zapojila celá řada škol a organizací z celého kraje. Podruhé například Střední škola živnostenská Sokolov, dále sokolovské muzeum, Hvězdárna Karlovy Vary, denní centrum Mateřídouška, poprvé bude s námi Základní umělecká škola Sokolov či Střední zdravotnická škola a VOŠ Cheb. 

Vstupné a příspěvky jsou dobrovolné, zvláštní vstupné se vybírá na Festival IQ Play. Výtěžek z letošního charitativního jarmarku udělá radost opět klientům Dolmenu, protože díky němu budou moci zrealizovat společný letní tematický pobyt na horách, část poputuje také pro Klárku a její maminku, které už léta společně bojují s Klárčinou nemocí. 

autoři: David Forst , nkr
Spustit audio