Jednu písničku si pouštím třeba i celý týden, vypráví Berenika Kohoutová a čte živě pohádku o superhrdince

30. březen 2023

Divadlo, písničky, ale i psaní. Zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová má ráda spoustu žánrů a v Klubu Rádia Junior pozvala posluchače i na svůj Instagram, kde si s nimi ráda popovídá.    

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová působí ve filmech, seriálech i v divadle, má na kontě několik hudebních hitů, třeba píseň Dělám stojky. Hudba hraje v jejím životě důležitou roli. „Často poslouchám jednu písničku celý týden,“ směje se a přiznává, že má ráda i ticho.

Kromě herectví ji zajímá i psaní. S kolegyní Marikou Šoposkou napsala knížku Sedmilhářky. „Jako spisovatelka se necítím,“ směje se herečka. „Ale povedla se,“ myslí si o knížce dopisů, které napsala. „Je to těžké, spisovatel musí knížku vysedět,“ přiznává. 

Superhrdinka Berta

Pohádka Superhrdinka Berta

Ve studiu Rádia Junior Berenika po rozhovoru přečetla pohádku o odvážné holčičce, která se chtěla stát superhrdinkou. Podívejte se na video, jak tahle pohádka ze seriálu Sedm přání od Denisy Kimlové dopadne.

Soutěž

Poslechněte si všech sedm pohádek Hajaji živě 2023, vyluštěte křížovku a vyhrajte krásné ceny.

Zapojte se do soutěže >>

Pusťte si celý rozhovor v podcastu. Další zajímavé rozhovory s hvězdami letošního Hajaji živě postupně najdete tady na našem webu >>

autor: kpe

Související