Ježíškova vnoučata stále nadělují. Teď to bylo setkání s hudebníkem Jiřím Stivínem

15. prosinec 2017

Šestasedmdesátiletá Jana v Domově pro seniory v Klatovech ráda poslouchá Jiřího Stivína a toužila se s ním osobně setkat. Ježíškova vnoučata jí přání splnila.

Přání paní Jany oslovilo Veroniku Opočenskou, která sama tohoto umělce obdivuje, a tak setkání zorganizovala. A Jiří Stivín nejen že paní Janu v domově navštívil, ale zároveň uspořádal koncert i pro ostatní obyvatele. Obdarovaných tak nakonec bylo mnohem víc. To že se stal vánočním dárkem, ho potěšilo.

„Je to příjemné. Člověka potěší, když má o něj někdo zájem. Já občas v domově důchodců hrávám, protože už jsem svým způsobem jedním z nich,“ řekl Jiří Stivín.

Setkání s Jiřím Stivínem domlouvala Veronika Opočenská přes hudebníkovu ženu Lenku. „Veronika Opočenská se shodou okolností s mým mužem už trochu znala, a tak jsme začali schůzku domlouvat konkrétně. Projekt Českého rozhlasu se mi moc líbí. Všichni lidé si tu pozornost zaslouží,“ vysvětlila Lenka Stivínová.

„Bylo to opravdu splnění mého snu. Vůbec jsem to nečekala. Jsem moc vděčná za to, že to dokázali udělat,“ řekla dojatě paní Jana.

Přání jí splnila Veronika Opočenská, která se ale předání daru nemohla zúčastnit. Prý ale doufá, že Ježíškova vnoučata jen tak neskončí a setkáme se třeba při nějakém dalším splněném přání.

autoři: en , jik
Spustit audio