Markéta Hrubešová: Na dovolené vařím sama. Stačí skočit na místní trh a mít jeden vařič

Zábavnou talk show jsme natáčeli v Kiněnekině Planá. Antonín Procházka hostil herečku Markétu Hrubešovou a herce Martina Písaříka.

„Jsou dva tipy herců. Jedni přijdou na jeviště a čekají, co jim režisér řekne. Druzí mají neustále nějaké nápady, že je to až omračující,“ říká Antonín Procházka a dodává, že Martin Písařík patří ke druhé skupině. Martin o sobě v našem zábavném pořadu řekl, že nerad zkouší. „Já chci hrát, mám rád lidi, nerad říkám něco do černé díry.“

Další díl zábavného pořadu Otázky Tondy Procházky natáčíme v pondělí 26. září 2022 v Kulturním domě Volduchy. Od 18 hodin budou našimi hosty sourozenci Dalibor a Adéla Gondíkovi.

Čtěte také

Markéta Hrubešová se v poslední době ukázala nejenom jako dobrá herečka, ale také jako znamenitá kuchařka. „Snažím se vrátit ke kořenům dobrého jídla a rodinného stolování, kdy lidi trávili mnohem více času spolu právě během jídla," říká. Vydala řadu kuchařek, včetně těch pro děti, a třeba také knihu Markéta vaří Rettigovou, v které vzdala hold staré české kuchyni.

autoři: Antonín Procházka , iko
Spustit audio