Mušle na několik způsobů: Jak na to, poradí šéfkuchař Ondřej Koráb
22. září 2022
Mušle jsou tradiční surovinou přímořských států, kterou čím dál častěji zařazují do svých menu i české restaurace. Ostýcháte si je objednat, i když na ně máte chuť? Obáváte o jejich čerstvost a také správnou úpravu? Abychom prolomili toto dogma, požádali jsme o rozhovor šéfkuchaře významné hotelové restaurace Ondřeje Korába.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.