Nedělní Noční linka: Druhá květnová neděle patří maminkám. Je Svátek matek!

12. květen 2019

Jaká byla nebo je vaše maminka? Je něco co máte po ní - povahu, vlastnosti? Za co jste své mamince vděční? Co vám dala do života a co vás naučila? Jaké vzpomínky máte na maminku, jaké životní obrazy a situace s ní se vám vybavují?

Druhá květnová neděle patří všem maminkám, je to Svátek matek. A to je příležitost vzpomenout na jedinečnou ženu života, kterou nikdo nenahradí - na maminku.

Za co si jí vážíte? Určitě nechybí pocit vděčnosti za to, co všechno maminka udělala a obětovala pro své děti a vůbec rodinu. S jakou láskou vše připravila a zaopatřila.

Pokud už maminku nemáte, určitě věnujete rádi čas vzpomínkám na ni. Vzpomínat budete i v Noční lince s moderátorem Karlem Sladkým. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.