Nedělní Noční linka: Plesy, bály a tomboly ve vašem životě

27. leden 2019

Chodíte či jste chodili na plesy? Vyhledáváte reprezentativní plesy a nebo dáváte přednost obyčejným vesnickým plesům a zábavám? Našli jste si na plese i svého budoucího partnera? Zamilovali jste se při tanci? Tančíte rádi? Jaký tanec byl váš? A co tombola? Kupujete si lístky do tomboly a vyhráli jste už někdy něco? Přinesli jste si domů zajíce, divočáka nebo dokonce vyhráli zájezd? 

Plesová sezóna 2019 je v plném proudu. Možná i vy jste o víkendu vyrazili do víru tance a zábavy. Na plesy mnozí vzpomínají rádi, protože přináší do života spoustu společenských zážitků, někdy i trapasů a legrace. Plesy a bály pořádají nejrůznější organizace - myslivci, hasiči, divadelníci a další.

Na jaký ples ve vašem životě nezapomenete, protože jste na něm zažili něco výjimečného? Našli jste partnera nebo si odnesli z tomboly pozoruhodnou výhru? Na vaše příběhy a vyprávění se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio