Novou stanici iVodárenství TV doplní také tematický podcast, zatím vyšly tři díly

2. prosinec 2022

iVodárenství bude fungovat nejen ve formě online servisu a první české tematické televize, ale také vlastní podcasty. Zakladatel společnosti pHmedia a podnikatel Pavel Hájek na sociální síti LinkedIn upozornil, že nová audio služba bude k dispozici prostřednictvím platforem Apple a Spotify.

„Máme pro vás novinku. Spustili jsme první vodárenský podcast v zemi. iVodárenství nyní můžete poslouchat i ve zvukových podcastech - zajímavé rozhovory, reportáže a analýzy na jednom místě. Naladíte nás na Apple Podcast a Spotify,“ informuje na sociální síti LinkedIn mediální podnikatel Hájek, který stojí taktéž za projekty regionálních televizí i-Vysočina.cz a KLADNo.1. Na Spotify je novinka dostupná na kanálu iVodárenství.CZ.

V době psaní tohoto textu, ve čtvrtek 1. prosince, byly uveřejněné prozatím tři díly iVodárenství PODCASTU – první z 18. listopadu, další z 20. listopadu a třetí z 29. listopadu. Kromě audia se přehrává v aplikaci také video, takže zájemce o vodárenskou problematiku může podcast sledovat i jako klasický televizní rozhovor. Tematická novinka slibuje fakta o vodě, pravdu o vodě a další zajímavosti. Na Spotify zatím nebyl podcast hodnocen.

autor: lukpo
Spustit audio

Související