O čem se tento týden mluvilo? Poslechněte si záznamy rozhovorů s našimi hosty

Poslechněte si další zajímavá povídání našich hostů. Tentokrát jsme se věnovali autismu, sprejerství, trávení volného času i plánům knihovny v Ostrově či botanické zahrady v Bečově.

Pondělí 1. dubna

Něco k Mezinárodnímu dni dětské knihy a k činnosti Městské knihovny Ostrov nám přišla povědět její ředitelka Irena Leitnerová.

Úterý 2. dubna

Modrý den - Světový den porozumění autismu připadá na 2. duben. U této příležitosti přijala pozvání do studia ředitelka Denního centra Žirafa Renata Kunešová. Centrum nabízí své služby klientům s kombinovaným postižením nebo s poruchou autistického spektra.

Středa 3. dubna

Tomáš Popelka alias Real143 byl naším dopoledním hostem. Je to umělec, ne vandal! Brání se označení sprejer a považuje se spíše za umělce pracujícího se spreji. Deset let věnuje graffiti, dnes už na profesionální úrovni. Svými díly zdobí místa v Karlových Varech. 

Jaké možnosti trávení volného času v Chebu nabízí Sportovně rekreační areál Krajinka a zimní stadion? Pozvání do studia přijal vedoucí provozu Václav Truhlář.

Čtvrtek 4. dubna

Co připravila Bečovská botanická zahrada na jaro 2019? To nám prozradil Jiří Šindelář, správce Bečovské botanické zahrady.

autoři: Petr Čimpera , Radim Jehlík , Marie Fridrichová , nkr | zdroj: Český rozhlas Karlovy Vary
Spustit audio