Party stanice Radio Bollerwagen vysílá v DAB+ nově i pro Sasko

31. říjen 2023

Německá rozhlasová stanice Radio Bollerwagen z Hannoveru je nově k dispozici také v lokálních DAB+ multiplexech ve spolkové zemi Sasko. Provozovatel programu se domluvil na zařazení v lokalitách Freiberg, Chemnitz a Drážďany. K distribuci využívá lokální multiplexy.

Čtěte také

Party stanice od německé mediální skupiny ffn z Hannoveru je nyní poprvé zastoupena také v místních multiplexech ve východním Německu. „Sasko je jedním z nejdůležitějších rozhlasových trhů na východě. Těšíme se, že digitálně oslovíme nové cílové skupiny v Drážďanech, Chemnitzu a Freibergu,“ uvedl při této příležitosti Harald Gehrung, generální ředitel ffn-mediengruppe. Ve Freibergu lze stanici naladit na kanálu 10D, v Chemnitzu 5B a Drážďanech v bloku 11A.

Radio Bollerwagen hraje v režimu 24/7, tedy 24 hodin, 7 dní v týdnu, největší party hity od umělců, jako jsou Mickie Krause, Mia Julie nebo Ikke Hipgolda, přes Mr. President nebo Vengaboys až po AC/DC, Boney M. a Scooter. Mathias Bartels, šéfredaktor stanice, řekl: „Nyní slavíme s fanoušky party hitů v Sasku na après ski v Krušných horách i na výletě s ručními vozíky po Labi. Vlak Bollerwagen nemá žádné brzdy a nyní konečně projíždí východem. Hodně štěstí!"

autor: lukpo
Spustit audio

Související