Páteční Noční linka: Co se zbytky jídla? Ekonomika v naší kuchyni
9. únor 2024
Inflace a doba postcovidová se promítla do mnoha oblastí našeho života, kuchyni nevyjímaje.
A vhod tak přišly zkušenosti těch, kteří byli zvyklí chovat se jako dobří hospodáři a hospodyně už odjakživa. Třeba se jejich rady, jak naložit se zbytky surovin a zbylým jídlem budou hodit i těm, kteří dnes budou poslouchat Noční linku s Borkem Kapitančikem.
Rady, návody a nápady jak minimalizovat ztráty v našich kuchyních volejte na 731 800 900, pište do webového formuláře níže nebo na e-mail linka@rozhlas.cz.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
![ze_světa_lesních_samot.jpg ze_světa_lesních_samot.jpg](https://plzen.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_3x2_mobile/public/images/30211a0c09767f56cedafa33e6481497.jpg?itok=KWqo-X-T)
![](https://plzen.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_1x1_mobile/public/images/1cbf078c2113e4a20ba2b4185c2821e2.jpg?itok=FkhfJLo4)
Zmizelá osada
Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.