Počet zadržených rybářských povolenek roste

Počet zadržených povolenek k rybolovu roste, a to nejenom u českých rybářů, ale i u cizinců, potvrdil v našem vysílání Hynek Dort, technik Územního svazu Českého rybářského svazu v Plzni.

Kromě povídání o nepoctivých rybářích a rybářské stráži, uslyšíte také o tom, jak vedra zasáhla vodní toky a ryby. Hynek Dort nyní doporučuje k rybolovu velké vodní nádrže. 

Jaký je rozdíl mezi přímým a nepřímým grilováním? Radí Martin Havlík, šéfkuchař Gourmet clubu Bezejmenná a také učitel odborných předmětů Hotelové školy v Plzni na Borech. Zveřejní také své recepty a návody na zkřehčení a ochucení masa a dozvíte se, kolik marinády vlastně maso potřebuje.

Starý benzín přidělává mnoho problémů majitelům zahradní techniky. Co dokáže v motorech zničit se dozvíte od servisního technika zahradní techniky Ing. Michala Zbráše z Plzně - Roudné. Poradí, proč se vyplatí do benzínu přidávat aditiva, používat stále čerstvý nebo kupovat vysokooktanový benzín.

autor: Jiří Šobr | zdroj: Český rozhlas Plzeň
Spustit audio