„Portál pro dospělé“ OnlyFans spustil novou službu OFTV, chce nabídnout fitness, vaření a další témata

19. srpen 2021

Webová stránka OnlyFans, která je známá zejména díky tomu, že se skrze ni dostane předplatitel také k obsahu pro dospělé, spustila novou službu OFTV. Mobilní aplikace, tablet a do budoucna i chytré televizory umožní skrze ní přístup k neexplicitnímu obsahu.

Zástupci OnlyFans oficiálně nevidí rádi, že je tato stránka vnímána jako erotická, tedy primárně pro dospělé. Cílem bylo nabídnout vhodnou platformu pro tvůrce, kteří zde svým odběratelům představí svou tvorbu. Právě proto má OFTV nabídnout témata jako fitness, vaření, vtipné scénky, hudbu a další.

„Jde nám o to, abychom nabídli více možností pro přístup k jejich obsahu, než má naše samotná komunita,“ uvedl Tim Stokely, zakladatel a generální ředitel OnlyFans.

Pronikání zábavních služeb do chytrých zařízení, je trendem, který přináší dnešní doba. Mobilní aplikace je již k dispozici a mohou ji stahovat jak majitelé telefonů s Androidem, tak i konkurenčního Applu (iOS). V Česku si budou moci službu brzy najít majitelé buďto v systému Android TV nebo Samsung Smart TV. V tomto směru nezaspal ani konkurenční TikTok a letos potvrdil vstup na první zmíněnou platformu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související