Poslechněte si veselé historky humoriádníků v sobotním speciálu

26. listopad 2021

V sobotu 27. listopadu si po 16. hodině můžete poslechnout speciální vysílání Humoriády. Zasmějete se s Naďou Konvalinkovou, Uršulou Klukovou a Tomášem Töpferem. Pořadem vás provede moderátor Patrik Rozehnal.

Speciální díl Humoriády jsme pro vás natočili v podzemní vinárně u Jaroslava Sapíka v Klokočné u Prahy. Byla to vlastně výhra pro vylosované účastníky z řad výherců Letní soutěže v Humoriádě.

Humoriáda speciál - Patrik Rozehnal a Naďa Konvalinková

Naďa Konvalinková zavzpomínala na trapasy s Jiřím Lábusem v Americe nebo na Vánoce, Tomáš Töpfer vyprávěl, co veselého se dá zažít uprostřed savany v Africe a Uršula Kluková přidala vyprávění o svých řidičských schopnostech. Všichni pak pobavili přítomné publikum řadou vtipů.

Odměnou pro výherce bylo setkání u dobrého jídla v restauraci, kde se potkali i s porotcem soutěže Pochoutkový rok Jaroslavem Sapíkem.

Tak nezapomeňte poslouchat jedinečné setkání plné humorných příběhů v sobotní Humoriádě – speciál, vysílané 27. listopadu po 16. hodině na ČRo Plzeň. 

Speciální díl Humoriády natočený v podzemní vinárně u Jaroslava Sapíka
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.