Rádio Black Hornet spustilo moderovaný program

27. únor 2024

Dva měsíce po svém oficiálním startu na konci loňského října, spustila digitální rozhlasová stanice Black Hornet moderovaný program. Program určený zejména milovníkům tvrdšího rocku a přidružených žánrů začíná s třemi pořady – Kluboofka v rádiu, Zastavení s Alanem a NaHEY Rock. Od 1. ledna pak své vysílání označuje jako ostré. Stanice je součástí multiplexu COLOR DAB+.

Čtěte také

„Stylovou rozmanitost podtrhuje rozmanitost národní, kdy na vlnách rádia uslyšíte interprety z Brazílie, Francie, Finska, Polska či Švýcarska atd. V nemalé míře je zastoupena i Česko – Slovenská scéna, a to především interprety z regionů,“ informoval výkonný ředitel Miloš Zubr. Posluchači stanice, která je k dispozici v pražském a středočeském multiplexu COLOR DAB+ s přirozeným přesahem do dalších regionů, se mohou prozatím těšit na tři pořady.

Kluboofka v rádiu nabídne rozhovory na kameru v audio formátu. Pořad je zaměřen především na regionální hudební scénu a moderuje ho Tomáš Vladeka. Black Hornet díky tomuto formátu nepravidelně zařazuje do vysílání i živé záznamy koncertů kapel. Zastavení s Alanem slibuje formát převážně nevážně nejen o hudbě. Alan Rohan v něm babízí zejména informace o umělcích z Česka i zahraničí. Pořad NaHEY Rock už znají posluchači z partnerského Rádia Hey. Posluchači se v něm dočkají rozhovorů nejen s velikány československé hudební scény, nejen o klasických tématech.

autor: lukpo
Spustit audio

Související