Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Ondřej Koráb je velká naděje české gastronomie. Má za sebou praxi u mnoha významných zahraničních michelinských kuchařů. Dnes je šéfkuchařem Grandhotelu Pupp. Vidět ho můžete také v televizním pořadu Kluci v akci. Nejen o jeho cestě do Karlových Varů si povídal s moderátorkou Terezou Švecovou.
Související
-
Fit i bez fitka. Dana a Miloš Škorpilovi motivují lidi k pohybu v domácím prostředí
Dana a Miloš Škorpilovi jsou důkazem toho, že věk je jenom číslo. Společně ted vydali knihu Fit i bez fitka, kterou příblížili v rozhovoru s Terezou Švecovou.
-
Nejnovější kniha Emila Hrušky přináší řadu poznatků o Konradu Henleinovi
Emil Hruška je chebský spisovatel a historik. Píše publikace, ve kterých se často objevuje téma česko-německého pohraničí. Jeho poslední kniha přináší dosud nezveřejněné...
-
Všechny emoce patří k člověku. Je dobře, když se promítají v tvorbě, říká humorista Miroslav Skopal
Naším hostem byl humorista a blogger Miroslav Skopal, který pravidelně přispívá do časopisu Tapír. Svou první povídku napsal už v jedenácti letech do školního sešitu.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!
Jan Rosák, moderátor
Slovo nad zlato
Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.