Šlitr byl strašlivý samorost, trochu jsme se ho i báli, vzpomíná Petra Černocká na Semafor

Zábavnou talk show jsme natáčeli v kině ve Zbiroze. Antonín Procházka hostil Ivu Hüttnerovou a Petru Černockou.

Petra Černocká vzpomíná na svá léta v divadle Semafor, kde začínala jako velmi mladá a zažila ještě Jiřího Šlitra. Účinkovali spolu ve hře Jonáš a doktor Matrace. "Byl strašlivý samorost, trochu jsme se ho i báli," říká a dodává: "Měl rád mladé a krásné holky, bylo to viditelné."

V pořadu také Petra vypráví o Milušce Voborníkové, se kterou jsou stále kamarádky a často si telefonují. Poslechněte si, jaká byla Miluška Voborníková, když se spolu jako mladé zpěvačky sešly v Semaforu,

Dozvíte se i o vnučce Petry Černocké, která se jmenuje Olivie Coco. Je jí 12 let, studuje na osmiletém gymnáziu a věnuje se intenzivně dabingu.

Čtěte také

Iva Hüttnerová v talk show Antonína Procházky vzpomíná na pořad Zlatíčka, který kdysi moderoval Petr Nárožný. Účinkovala tam se svou dcerou Klárou a mamince prý tuhla krev v žilách z toho, co dcerka vykládala. Například na otázku jestli by maminka natočila reklamu odpověděla: "Ne, maximálně možná na cigára."

A určitě si poslechněte povídání o legendární krasobruslařce Áje Vrzáňové, která zahajovala Ivě Hüttnerové výstavu obrazů v Českém domě v New Yorku.

autoři: Antonín Procházka , iko
Spustit audio