Soutěžte s námi o kalendář Pochoutkového roku!

V každé rodině se vaří jinak a díky posluchačům Českého rozhlasu můžeme vyzkoušet nespočet zajímavých receptů. 

Startuje nový ročník Pochoutkového roku, tentokrát na sladko. Nejlepší kulinářské dobroty vybere porota v prosincovém finále na konci roku 2019.

Za vybranými soutěžícími se každý týden rozjede čtyřčlenný tým, včetně moderátora Patrika Rozehnala: „Chtěl bych připomenout, že do soutěže můžete posílat více receptů, nikoliv pouze jeden. Jsou jich stovky a přibývají další. Někteří posluchači se obávají, že když právě ten jejich porota nevybere, skončí v koši. Není to tak. Okruh receptů se rozšiřuje a dostávají se stále do oběhu.“

Čím dřív, tím líp!

Určitě ale platí, že čím dřív se do Pochoutkového roku přihlásíte, tím snadněji se do „boje“ dostanete. Pošlete nám své tradiční rodinné recepty a vyhrajte nové vybavení do kuchyně!

Recepty do soutěže můžete posílat prostřednictvím formuláře na stránkách Pochoutkového roku nebo poštou na adresu Český rozhlas, Vinohradská 12, 120 99 Praha 2, heslo: Pochoutkový rok.

Inspiraci můžete už nyní získat v jednom z pěti stolních kalendářů, o které soutěžíme po celý týden od 7. do 11. ledna 2019!

autoři: nkr , Eva Jandáková
Spustit audio