Společnost Warner Bros. Discovery vypnula další streamingovou službu, mířila na fanoušky golfu

21. prosinec 2022

V České republice a dalších zemích přestala fungovat streamingová služba GOLFTV. Jak její název napovídá, společnost Warner Bros. Discovery ji v minulosti vytvořila pro všechny fanoušky golfu. Jde o další omezení aktivit na poli online videa a snaze soustředit všechny aktivity v tomto směru do nové platformy, která ponese pravděpodobně název Max.

Zákazníky v České republice přesměroval provozovatel GOLFTV podle předpokladů na webové stránky Eurosport.com, kde jsou k dispozici nejen přímé přenosy, ale například i online archiv. Streamingová služba končí po necelých čtyřech letech, zájemci si ji mohli předplatit od 1. ledna 2019. Podobně byla v minulosti ukončena videotéka HBO GO, kterou nahradila globální platforma HBO Max. GOLFTV nebyla lokalizována do češtiny.

„Pokud máte aktuální předplatné GOLFTV a neplatíte přes Apple App Store, zajistíme vrácení všech částek, které jste zaplatili předem za přístup ke službě, ale k dnešnímu datu jste je neobdrželi. Pokud za své předplatné zaplatíte prostřednictvím obchodu Apple App Store, společnost Apple zpracuje veškeré příslušné vrácení peněz v souvislosti s přístupem ke službě, za kterou jste zaplatili předem, ale k dnešnímu datu ji neobdrželi,“ uvedla firma.

autor: lukpo
Spustit audio

Související