Streamingová služba FIFA+ se zásadním rozšířením v době konání fotbalového šampionátu

5. prosinec 2022

Po televizorech společnosti Hisense, která je technologickým partnerem fotbalové asociace FIFA, se její streamingová online služba rozšiřuje i do zobrazovačů s operačním systémem Android TV a Google TV. Dochází tak k zásadní rozšíření dostupnosti platformy na velkých obrazovkách, z níž mohou čerpat i fotbaloví fanoušci v České republice.

Prémiový obsah aplikace FIFA+ obsahuje tisíce hodin původního, živého a archivního fotbalu a originálního obsahu. V době konání fotbalového šampionátu v Kataru je ve službě dostupný také původní pořad The FIFA World Cup Daily přinášející aktuální informace ze stadionů i zákulisí jednotlivých zápasů. Jak si ověřila redakce portálu Digitální rádio, aplikace FIFA+ pro Android TV je nově k dispozici také na našem trhu.

„Naší prioritou je přinášet našim uživatelům obsah, který milují. Prostřednictvím této spolupráce jsme schopni pomoci fanouškům mistrovství světa po celém světě oslavit a naladit je do potřebné atmosféry, ať jsou kdekoli, prostřednictvím exkluzivního a poutavého obsahu na zařízeních Android TV OS," uvedl při této příležitosti Jonathan Zepp, výkonný ředitel Media & Entertainment Partnerships, Google.

autor: lukpo
Spustit audio

Související