Středeční Noční linka: Těšení se na léto a dovolenou

3. červen 2020

Už víte, jak a kde prožijete letošní dovolenou? Kam se vypravíte v létě? Bude to vaše tradiční místo - chata, chalupa nebo nějaký kemp a nebo budete letos objevovat nová místa v naší zemi? Máte rádi organizované zájezdy a nebo radši po vlastní ose? Jezdíte třeba i s nějakou partou nebo vyrazíte s dětmi, vnoučaty?

Jaké máte představy o letní dovolené? Chalupa, chata, příroda nebo české řeky a kempy? Vracíte se rádi na tuzemská místa, kde už jste dovolenou prožili?

V červnu už nám dovolené začínají. Mnozí jsou rozhodnuti, kdy si volno vyberou a kam vyrazí. Možná i vy právě teď plánujete a nebo dokonce pomalu balíte a těšíte se na cesty.

Třeba se na léto přemístíte jen na svou oblíbenou chatu, chalupu, kde prožijete nádherný letní čas. I to může být ideální místo pro vaši dovolenou a odpočinek.

Pár dnů v přírodě, u vody, večery u ohně, setkávání s přáteli - to nemá podle moderátora Karla Sladkého chybu. Myslí, že není důležité, kde dovolenou člověk tráví, ale hlavně s kým. Kde a s kým budete vy? Můžete Karlovi napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio