V sobotu startuje seriál cyklistických závodů Jarní Bahno 2023

17. březen 2023 10:00

Na čtyřech místech v Karlovarském kraji se čtyři následující soboty bude bojovat o vítězství v seriálu závodů Jarní Bahno 2023. Ale nepůjde jen o závody na horských kolech, zúčastnit se můžou taky běžci nebo vyznavači canicrossu, tedy běžci se psem.

Seriál začíná v sobotu 18. března nově na koupališti Michal v Sokolově a jeho bezprostředním okolí. O týden později pokračuje závodem na karlovarských Třech křížích, kde na závodníky čeká rychlá a dynamická trať, která bude určitě vyhovovat nejvíce těm, kteří mají rádi rovnoměrné tempo a rytmus.

Třetí závod u Letního kina v Karlových Varech na začátu dubna bude mít výrazně kopcovitou trať, technicky a fyzicky náročnou. Charakter trasy finální časovky o další týden později je situován do bezprostředního okolí Karlových Varů a je poznamenán především členitým terénem v kopci nad Bílou skálou v lokalitě mezi obcemi Čankov a Mezirolí.

Jak dlouhou historii má seriál závodů Jarní Bahno, jaký je zájem o závody a můžou se ještě zájemci hlásit? Poslechněte si rozhovor s ředitelem cyklistických závodů Jarní Bahno 2023 Danielem Danielčákem.

Více se dozvíte o závodech zde.

Spustit audio