Veronika Freimanová: Když točíme v ZOO Dvůr Králové, jsme pro návštěvníky atrakcí

8. listopad 2022

Několik divadelních představení, pokračování seriálů Kukačky a Einstein nebo dlouhý seriál ZOO. Herečka Veronika Freimanová si na nedostatek práce nestěžuje. A rozhodně si i při tomto vytížení udělá čas na spánek, dovolenou a na čtyřletou vnučku.

„Interiéry seriálu ZOO se točí v Praze a jednou za čas vyjíždíme do zoologické zahrady ve Dvoře Králové. Jsme atrakcí pro návštěvníky, potkáme se občas i s panem ředitelem a skutečnými ošetřovali, je to všechno moc hezké,“ vypráví Veronika Freimanová.

Pro televizi Prima ještě s Vojtou Kotkem po třech letech dotočila další díly seriálu Einstein a pro Českou televizi zase druhou sérii pozoruhodného seriálu Kukačky. „Možná někdo mohl mít pocit, že není, kde navázat. Ale to vyrůstání kluků v rodinách s pocitem, že jsou vyměněni, to se četlo jako detektivka,“ popisuje herečka.

Veronika Freimanová má dvě dcery, které se obě pohybují mimo herectví a díky jedné má také vnučku Ellu. „Pro mě je jedinečná, jsme parťáci. Myslím, že nejlepší věk jsou ty 4 roky. To je oddanost, objevování světa a vysvětlování. Je to strašně fajn."

Poslechněte si také o babičce Veroniky Freimanové, která se dožila 104 let. A pak vás jistě ani nepřekvapí, že Veroničině mamince je 99 let.

Spustit audio