Schlager Radio s novou moderátorskou dvojicí ranního vysílání

19. duben 2022

Německá rozhlasová stanice Schlager Radio nabízí nově ranní vysílání s moderátorskou dvojicí. Norm Sträche k sobě přizval o téměř dvacet let mladší kolegyni Vivien Neuburgovou. Program od našich západních sousedů je možné naladit i jako součást pražského a středočeského multiplexu COLOR DAB+.

Díky moderování ve dvojici slibuje tým stanice ještě více zábavy a dobré nálady ve spojení s nejlepšími hity všech dob. Program je zakončen regionálními a celostátními novinkami. Norm Sträche je ověřeným hlasem stanice již deset let a v minulosti působil například na programech jako Berliner Rundfunk, 104,6 RTL, Antenne Brandenburg, MDR Jump nebo rádiu SAW. Ani Neuburgová není nováčkem bez zkušeností.

Po studiu obchodní administrativy začala vysílat pro rozhlasovou stanici 105,5 Spreeradio v Berlíně a také Radio Regenbogen v Mannheimu. Dokud nepřešla do ranního bloku, moderovala na Schlager Radiu odpoledne. „Vždy bylo mým přáním uvádět ranní show. Díky tomu je všechno mnohem živější. To cítí i posluchači,“ uvedla Vivien Neuburgová k nové pracovní výzvě. V Praze a středních Čechách lze tuto stanici zachytit na kanálu 7C.

autor: lukpo
Spustit audio

Související