David Jarolím pokračuje v Boleslavi a nevyloučil návrat na trávník

21. červenec 2014

Bývalý reprezentační záložník David Jarolím se dohodl na dalším působení u fotbalistů Mladé Boleslavi. Už ale nebude zastávat funkci kapitána, ale bude součástí klubového managementu.

„Měl bych být koordinátorem mezi prvoligovým týmem a managementem FK Mladá Boleslav," upřesnil David Jarolím na klubových internetových stránkách.

K odchodu do fotbalového důchodu donutily bývalého hráče Hamburku hlavně zdravotní problémy. Už závěr loňského ročníky nejvyšší soutěže dohrával s velkými bolestmi kolena. I proto přivítal možnost pokračovat v jiné funkci.

Před rokem a půl se vrátil do Mladé Boleslavi s německé Bundesligy, kde strávil celou svoji kariéru. Jako kapitán pak dovedl tým na třetí místo tabulky.

To zajistilo klubu účast v předkole Evropské ligy. První utkání se ale týmu nepovedlo podle představ a po vítězství 2:1 bude svěřence Karla Jarolíma čekat v odvetě na hřišti Široki Brijegu hodně těžká práce.

Možná i proto nevyloučil výborný záložník návrat na trávník. „Ve fotbale se nedá nic vyloučit. V úterý se zapojím do tréninku a ve středu odletím s mužstvem na odvetný zápas do Bosny," překvapil svým vyjádřením na klubovém webu David Jarolím.

Spustit audio