Aktuální informace z XX. zimních olympijských her v Turíně přináší posluchačům Český rozhlas Plzeň

8. únor 2006

Nejsledovanější událostí zimní sportovní sezóny je nadcházející olympiáda v italském Turíně. Prostřednictvím vysílání Českého rozhlasu Plzeň budou mít už od čtvrtka 9. února posluchači k dispozici nejčerstvější informace z jednotlivých sportovišť i olympijské vesnice.

"Český rozhlas je mediálním partnerem letošní olympiády a tak se mají naši posluchači opravdu na co těšit. V Turíně už nyní pobývá zvláštní zpravodajský tým, který nám bude po celou dobu konání her pravidelně dodávat informace a reportáže o aktuálním dění" - sdělil vedoucí redakce zpravodajství Českého rozhlasu Plzeň Ladislav Válek.

Po celou dobu trvání zimních olympijských her bude plzeňská zpravodajská redakce v průběhu celého dne zpracovávat a zařazovat do vysílání pravidelné reportáže ze sportovišť, olympijské zajímavosti, osobní postřehy redaktorů Sportžurnálu i samotných sportovců. Kromě pravidelných Sportovních magazínů a rozšířeného sportovního zpravodajství budou aktuálně vysílány živé vstupy ve všech případech, kdy budou čeští reprezentanti bojovat o olympijské medaile.

Poprvé nahlédnou posluchači Českého rozhlasu Plzeň do vrcholících příprav na slavnostní zahájení ZOH v Turíně už ve čtvrtek krátce po 6 hodině.

Spustit audio