Fotbalisty Viktorie Plzeň přijme hejtman Plzeňského kraje

21. leden 2013

Fotbalisté Viktorie Plzeň dnes vyrazí na neobvyklé místo. Tím místem je krajský úřad, kde je v půl druhé pozdraví hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec.

Jedním z důvodů je skvěle rozehraná první část sezony. Viktoria vládne naší nejvyšší soutěži a poměrně elegantně se dokázala prokousat i do vyřazovací části Evropské ligy. Za to vše bude Viktoriánům hejtman Milan Chovanec a jeho náměstek Jiří Struček děkovat.

Setkání má být i povzbuzením před startem jarních bojů v Gambrinus lize, ale ještě předtím v lize Evropské. 14. a 21. února totiž čekají svěřence trenéra Pavla Vrby dvě utkání proti Neapoli.

A do té doby? Západočeši budou ladit formu. V přípravných zápasech proti celkům z nižších soutěží se jim zatím dařilo a platilo to i o nových posilách - Stanislavu Teclovi a Janu Kovaříkovi, kteří se trefili ve všech zápasech, do kterých nastoupili.

V domácích podmínkách se Viktoria Plzeň představí ještě dvakrát - v zápasech proti Rokycanům a Mostu. Následovat bude kondiční soustředění na Kypru a na něm konfrontace s bulharským, ruským a polským fotbalem.

autor: jnm
Spustit audio