Je nejvyšší čas přihlásit děti na letní tábor

16. leden 2024 11:32

Dáváte si s přihláškami na letní tábory pro děti na čas? Pak se vám může stát, že právě ten váš oblíbený bude už teď v lednu obsazený.

I když je leden a venku mrzne, někde se chystají na léto. Už nyní se například připravují letní tábory pro děti. Jejich organizátoři i domy dětí už zveřejňují nabídky a volná místa se rychle plní.

Třeba plzeňské středisko volného času Radovánek letos plánuje přes 100 táborů, a to jak příměstských, tak pobytových. První vypsalo na svých webových stránkách v prosinci a některé se už stihly obsadit. „Nyní je nejvyšší čas nějaký tábor vybrat a svého potomka na něj přihlásit. Aktuálně si u nás zájemci mohou volit z 89 táborů, dalších 15 připravujeme,“ řekla ředitelka Radovánku Eva Tischlerová. Jak prozradila, nejoblíbenějšími jsou v poslední době technicky zaměřené tábory. Na letošní rok připravilo středisko také jednu novinku, a to chemickou laboratoř pro děti, které ještě nemají chemii ve škole, ale tímto způsobem se s ní mohou seznámit. Ceny táborů v Radovánku se pohybují od dvou do šesti tisíc korun.

autoři: Anna Matuštíková , abk | zdroj: Český rozhlas Plzeň
Spustit audio

Nejnovější zprávy