Muzejní noc v Českém rozhlase Plzeň

13. květen 2019

Přemýšlíte, co podniknout na prahu víkendu? Dopřejte si jedinečný zážitek v Českém rozhlasu Plzeň. V pátek 31. května se k nám přijďte podívat v rámci Festivalu muzejních nocí.

I v letošním roce budete mít šanci vidět prostory rozhlasové budovy ve večerních hodinách. Těšte se na tajemnou atmosféru Rozhlasového muzea, režií, studií i dalších zákoutí.

Těšíme se na vás od 19:00 do 23:00 hodin a zveme vás na speciální večerní komentované prohlídky: Rozhlasové muzeum a Rozhlasová budova. Délka komentované prohlídky muzea trvá 30 minut.  Na prohlídku rozhlasové budovy, i se všemi tajemnými zákoutím, si vyhraďte přibližně 60 minut. Začátek prohlídek je vždy v celou hodinu a v půl. Velikost skupin pro jednotlivé prohlídky je maximálně 20 osob.

Během Muzejní noci vysíláme živě oblíbený pořad studio Kontakt, a to v čase od 20:00 do 21:00 hodin. Hostem studia Kontakt bude hudební režisér Jaroslav Krček. Pořad moderuje Vladimír Šťovíček.  

Vstupenky jsou zdarma k dispozici na recepci Českého rozhlasu Plzeň, a to po celý týden od pondělí 27. 5., až do konání akce.

Během Muzejní moci můžete navštívit rovněž Západočeské muzeum v Plzni, Západočeskou galerii v Plzni, Galerii města Plzně, Galerii Jiřího Trnky, Galerii Ladislava Sutnara, Pivovarské muzeum, Plzeňské historické podzemí a Muzeum rodiny Škodů.

Festival muzejních nocí 2019 pořádá asociace muzeí a galerií České republiky s podporou Ministerstva kultury ČR.

Pozvánka na Muzejní noc v Českém rozhlase Plzeň
autor: Martina Skutková | zdroj: Český rozhlas Plzeň
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.