Ondřej Krejčík

technik audio technologií

Zajišťuji servis a instalace nahrávacích a vysílacích audio technologií.

V Českém rozhlasu pracuji od června roku 2000 jako elektrotechnik - elektronik. Mojí prací je servis a instalace nahrávacích a vysílacích audio technologií. Dále se starám o technickou podporu uživatelů. Přeloženo do Češtiny, snažím se o to, aby všechny mašinky co tu máme šlapaly jak mají. A když někdo z kolegů potřebuje poradit jaké tlačítko kde zmáčknout nebo na co kliknout na obrazovce počítače, potom mu pomoci a začalo to hrát. Samozřejmě, pokud to vím.

Práce v rádiu mě dlouho lákala. Už jako malý kluk, když jsem kolem našeho studia chodil, zajímalo mne jak to uvnitř vypadá a hlavně funguje. Přímo do studií uvnitř jsem se dostal asi před patnácti lety. Tehdy jako zaměstnanec jednoho plzeňského nahrávacího studia. A za pár let jsem dostal možnost pracovat přímo v rozhlase.

Díky rozhlasu si můžu osahat techniku, ke které bych se jinak dostal tak na obrázcích v katalogu. A pak i to, že rádio je díky mnoha profesím živý organismus, kde leckdy nevíte co vás za chvíli čeká.

Na závěr to nejdůležitější co Vám o mě řekne asi víc, než jsem napsal výše: Mám rád vepřový řízek z krkovičky, cyklistiku ve všech podobách... A nesnáším dušenou mrkev.

Sledujte nás

Kolegové