Nová extraligová sezóna je tady! Energie do ní vstoupí s obměněným kádrem i novým trenérem

12. září 2024

Už ve středu vypukne další extraligová sezóna, ve které se karlovarská HC Energie představí s výrazně pozměněným týmem i zcela novým realizačním týmem. Klub prošel během letní přestávky významnou obměnou.

Jednou z největších změn je nový hlavní trenér týmu Pavel Patera, který se chystá na svou premiéru v roli kouče karlovarského mužstva. Patera, známý jako někdejší vynikající hokejista a jeden z lídrů české reprezentace, přináší do týmu bohaté zkušenosti a jasnou vizi.

Jiří Kalous

Další významnou posilou v týmu HC Energie je Jiří Kalous, čerstvý mistr světa a asistent trenéra národního týmu, který nyní zastává post sportovního ředitele. Kalous má za sebou bohatou kariéru nejen na trenérské lavičce, ale také v hokejovém managementu.

Oba pánové, Pavel Patera i Jiří Kalous, byli hosty v pořadu Co vás zajímá, kde diskutovali o svých plánech a ambicích pro nadcházející sezónu. Prozradili, že do přípravy vstupují s velkým odhodláním a týmovou strategií, která by měla Karlovým Varům zajistit úspěch na ledě.

autoři: Radim Jehlík , nkr
Spustit audio