Nová publikace Plzeňského kraje představuje 85 svatebních cílů

18. květen 2012

Plzeňský kraj radí snoubencům, kde strávit netradiční svatbu. Pomoci jim v tom může publikace nazvaná Svatební den v Plzeňském kraji a bavorském příhraničí. Propagační brožura vychází v nákladu 5 tisíc kusů v česko - německé a česko - anglické mutaci a obsahuje 85 tipů různého zaměření.

Nová publikace nabízí možnosti na rozličné svatební dny členěné podle druhu a typu, tedy na svatby tradiční, romantické, svatby v přírodě, svatby s trochou adrenalinu a netradiční svatby. Katalog je vhodně doplněn o tipy na svatební cesty, líbánky i svatební tradice v uvedených regionech. Texty jsou doplněny fotografiemi a celkovou mapkou vyznačením všech uvedených svatebních cílů.

Příprava publikace probíhala v součinnosti s informačními centry v regionu, městy a obcemi, Národním památkovým ústavem a poskytovateli svatebních služeb (správy hradů zámků apod.) Své tipy na originální svatby ale mohla posílat také široká veřejnost.

Svatební publikace

Publikace Svatební den v Plzeňském kraji a bavorském příhraničí je zdarma k dostání ve všech informačních centrech regionu. Elektronickou verzi je možné si stáhnout na internetových stránkách www.turisturaj.cz. Publikace bude také k dispozici na zahraničních i tuzemských veletrzích, kde se Plzeňský kraj prezentuje.

autor: mkl
Spustit audio