Plavecký bazén plzeňské Radbuzy je opět otevřený

2. září 2013

Po prázdninách se znovu otevírá plavecký bazén plzeňské Radbuzy v Kozinově ulici. Už tradičně ho s oblibou využívají především rodiče s malými dětmi. Od této sezony jsou ovšem přichystané i dvě novinky.

První novinkou v nabídce plzeňské Radbuzy je individuální trénink pro dospělé. Tou druhou pak možnost trénovat takzvané ploutvové plavání a to buď s monoploutví nebo se dvěma ploutvemi.

Tradičně je bazén na Chodském vyhledáván rodiči s dětmi, během jedné sezony navštěvuje kurzy na 2000 dětí. Bazén v Kozinově ulici je v provozu od roku 1974 a podle viceprezidenta Radbuzy Luboše Ibrmajera se může pochlubit hned několika nej.

„Patří mezi nejhlubší plavecké bazény, často a pravidelně ho využívají potápěči nebo kajakáři, kteří tak doplňují svoji zimní přípravu a na závěr si u nás pořádají svoje závody.“

Pro veřejnost je bazén otevřený od pondělí do čtvrtka od 6 ráno do 16 hodin odpoledne a pak ještě mezi 20. a 22. hodinou. V pátek je možné bazén využít od 6 do 17.30 a během víkendu od 9 do 17 hodin.

autor: jnm
Spustit audio