Plzeň představí v Superpoháru nové dresy. Jsme připraveni, věří Limberský

17. červenec 2014

Fotbalová Viktoria Plzeň hlásí další změnu. Tentokrát ovšem nejde o zásah do hráčského kádru ale šatníku. V duchu tradice totiž Západočeši na startu nové sezóny představují nové dresy. Změna je tentokrát poměrně výrazná, hráči jsou ale nadmíru spokojení.

„Minimálně domácí variantu dresů měníme každou sezonu. Fanoušci už si zvykli a těší se. Letos se červeno-modrá varianta nejvíc liší, ačkoli jsme zachovali tradiční rozložení i pruhy. Pojali jsme je ale trošku jinak,“ vysvětluje mluvčí plzeňského klubu Pavel Pillár.

„Jsou příjemné, je tam viditelná změna v pruzích uprostřed, jsou to naše tradiční barvy, tak jsme s nimi spokojený. Ale na vzhledu nezáleží, i když se u fotbalistů říká opak, hlavně věřím, že nám přinesou štěstí,“ pochvaluje si nové dresy obránce plzeňského týmu.

Pokud by si sám Limberský měl vybrat ten nejkrásnější dres napříč všemi světovými kluby, jednoznačně vybírá černobílou kombinaci anglickéhoTottenhamu Hotspur. V Plzni už se ale začíná pracovat pro soupravě na sezonu 2015/2016.

„Stejně to bylo i s letošními dresy. Na přelomu léta a podzimu jsme začali intenzivně komunikovat ohledně nové podoby dresů i použité technologie. Vše jsme finišovali tak, aby byly dresy představeny před novou sezonou, aby si je mohli fanoušci zakoupit,“ říká mluvčí klubu Pavel Pillár.

Nové dresy uvidí fanoušci poprvé v pátek během utkání Superpoháru s pražskou Spartou. Zajímavější start sezóny si Západočeši nemohli přát a pln očekávání je i David Limberský.

„Těšíme se. Začíná to zápasem o pohár a pak nás čeká kvalifikace EL. Bude to hodně nabité a věřím, že jsme se dobře připravili. Výsledky nebyli optimální, ale soupeři nás prověřili, na start sezony jsme připravení,“ očekává páteční začátek sezony opora Západočechů.

autoři: jnm , vman
Spustit audio