Plzeňský kraj už zná své vítěze v soutěži Zlatý erb

15. březen 2012

Plzeňský kraj zná své vítěze v soutěži Zlatý erb 2012 o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí České republiky. Nejlepší webové stránky města 14. ročníku má podle výsledků odborné poroty město Rokycany, jako druhé se umístily Blovice a bronz patří Bělé nad Radbuzou.

Ocenění za nejlepší webové stránky obce získal, druhé místo si odnesla obec Vrčeň a z třetího místa se radovali v Horní Bělé.

V kategorii Nejlepší elektronické služby zvítězily Kvíčovice za posílání informací obecního rozhlasu e-mailem, stejně jako druhý Tlumačov a na třetím místě skončil Holýšov za zvukové nahrávky zasedání zastupitelstva umístěné na portálu.

Cenu veřejnosti získala ve 14. ročníku soutěže Zlatý erb Obec Slatina.
Jak uvedl náměstek hejtmana Plzeňského kraje Ivo Grüner a jeden z porotců, v každé kategorii soutěžilo zhruba 20 obcí, které hodnotila desetičlenná porota. Smysl soutěže Zlatý erb je nejenom ve vlastním srovnání webů měst a obcí, ale poskytuje také jejich web masterům a provozovatelům užitečné informace a hodnocení jejich práce.

Vítězové jednotlivých kategorií postupují do celostátního kola, které bude vyhodnoceno na konferenci ISSS 2. dubna 2012 v Hradci Králové.

autor: mkl
Spustit audio