Pondělní Noční linka: Vaše životní filozofie

30. říjen 2023

Jak jste vybudovali svou osobní filozofii života a jak vám pomáhá zůstat pozitivní a odolný i v těžkých časech? Připravte se na inspirativní noc plnou osobního objevování a povzbudivých myšlenek! V noční lince se budeme tentokrát věnovat tématu, které těží z moudrosti a zkušeností našich životů. Budeme se ptát na vaši životní filozofii!

Jak se držet pozitivního pohledu i v těžkých dobách? Jako by řekl slavný filozof Seneca: "Není důležité, jak dlouho žiješ, ale jak dobře žiješ." Připojte se k nám, abychom společně prozkoumali, jak jsme z vlastních životních zkušeností vytvořili svou jedinečnou filozofii a jak se této moudrosti můžeme držet v každodenním životě. Budeme se těšit na vaše hovory a sdílení myšlenek, ať už písemně či telefonicky. Vaše zkušenosti mohou inspirovat mnohé!

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.