Richard Genzer: I když se sprchuju, mám zavřené oči, jak se za sebe stydím

13. listopad 2022

Zábavnou talk show jsme natáčeli v Kulturním domě Všeruby. Antonín Procházka hostil herce Kateřinu Pechovou a Richarda Genzera. 

Antonín Procházka pokládá v úvodu pořadu Richardovi zásadní otázku: "Jestlipak víš, proč jsem si tě pozval do rozhlasového pořadu?" Richard potvrdí, že to chápe a odpálí gejzír vtipů, v kterých si dělá legraci sám ze sebe. "Byl jsem ošklivý odmala. Mě se všichni báli. Máma říkala, že mně musela dávat do trenýrek šunku, aby si se mnou hráli aspoň psi."

Maminka prý jeho kariéru pečlivě sleduje a vždycky, když mu telefonuje hned hlásí: "Cos to v té televizi zase mlel!"

Richard stále čeká na velkou roli. „Stejně mi ale někdo nabídne třeba Hamleta a místo lebky mi dá do ruky basketbalový míč. Dneska se všechno dělá moderně." Antonín Procházka tvrdí, že by Richard možná u toho musel být i nahý. „To bych vám nepřál. I když se sprchuju, mám zavřené oči, jak se za sebe stydím," směje se Genzer.

Čtěte také

Geňa v pořadu Otázky Tondy Procházky potvrzuje, že je hercem vedlejších a malých rolí. "Jsem herecká sajdkára. Vedle mě vynikne kdokoliv."

Vzpomíná také na své úspěšné roky ve slavné taneční skupině UNO. Vše začalo, když byl na vojně v armádním uměleckém souboru a tam si ho vyhlédl Richard Hess.

autoři: Antonín Procházka , iko
Spustit audio