S Českým rozhlasem Plzeň na Fortuna ligu 2018/2019

24. červenec 2018

Stejně jako v minulé sezóně vám opět dáme možnost vyrazit s námi na všechny domácí zápasy FC Viktoria Plzeň. Soutěžte s námi!

Nová fotbalová sezóna začala už v pátek. První domácí zápas ale čeká fotbalisty FC Viktoria Plzeň až v pondělí 30. 7., kdy v DOOSAN ARENĚ přivítají hráče FC Slovan Liberec. Buďte s námi u toho a vyhrajte v našem vysílání volné vstupenky na tento zápas a aktuální ročenku!

Soutěž bude probíhat na vlnách Českého rozhlasu Plzeň 25. a 26. července 2018. Tak dobře poslouchejte. Přejeme vám hodně štěstí.

Ještě před prvním zápasem na domácí půdě přivítáme v našem studiu obránce Romana Hubníka a PR managera Václava Hanzlíka, aby nám prozradili, jak probíhaly přípravy na nový ročník, na co se nejvíce těší i čeho se obávají. Poslouchejte nás v pátek 27. 7. od 11:25 hod. Hosta pro vás vyzpovídá Jan Markup.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.