Středeční Noční linka: Kdo má místo ve vašem srdci?

10. říjen 2018

O kom to můžete říct a proč? Kdo má stále místo ve vašem srdci a čím si to zasloužil? Jsou to ti, kteří už na tomto světě nejsou? Je to někdo, kdo vás okouzlil, do koho jste se zamilovali a nebo vám v životě hodně pomohl? Máte velké srdce a nebo v něm je místo už jen pro „vyvolené"?

Náš život je plný setkání s báječnými lidmi, přáteli, kamarády a v neposlední řadě i láskami. Někdo v našem životě zůstává, jiný odchází,ale přesto zůstává stále v našem srdci. Mít někoho ve svém srdci znamená mít ho hodně rád. Kdo se nesmazatelně zapsal do vašeho srdce a je s vámi stále? Na koho myslíte a proč?

Jsi stále v mém srdci... Prozradíte v Noční lince, komu tato věta patří? Po určitých životních zkušenostech se možná jen tak někdo do vašeho srdce nedostane. Ti praví a pro vás důležití ovšem ve vašem srdci zůstávají a jsou s vámi dál. Samozřejmě vaši blízcí, ale i hodně důležití lidé vašeho života,lásky, kamarádi. Nikdy na ně nezapomenete, protože nechcete a v určitých chvílích se vám opět vrací obrazy ze života,který jste s nimi v určitém období prožili.

Ve svém srdci můžete mít koho jen chcete... Svěříte se dnešní Noční lince, kdo je ve vašem srdci a máte v něm ještě dost místa? Na vaše příběhy se moc těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo mu zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na telefonní číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio