Šumavský Offpark zahajuje letos už pátou letní sezonu

15. červen 2012

Do páté letní sezony vstupuje Offpark Sušice. Jedná se o největší volnočasové outdoorové centrum na Šumavě. Za dobu své existence se v Offparku provozovalo celkem 18 různých aktivit. Postupem času se jejich počet zúžil na 12 nejúspěšnějších. Důkazem oblíbenosti Offparku je, že za čtyři roky existence jím prošlo více než 40 tisíc návštěvníků.

Offpark nabízí aktivity, které jsou určeny jak rodinám s dětmi, tak i firemním kolektivům nebo školním výletům. Oblíbené jsou sjezdy z různých vrcholů se speciálně upravenými koloběžkami. Letos nabízí park program Tři vrcholy. Jde o vrchy Svatobor a dvě nové trasy Kalich a Kalovy v okolí Sušice.

Největším tahákem zůstává stále velký lanový park umístěný na 35 živých stromech podél řeky Otavy. Pro návštěvníky jsou tu různě obtížné trasy, na své si přijdou i děti. Hitem offparku se stal také paintball, který si mohou zájemci zahrát v bývalém vojenském areálu. Offpark dále nabízí tarzaní skok, potápění, raft nebo in-line dráhu podél Otavy, která měří šest kilometrů.

Další podrobnosti o nabídkách Offparku můžete najít na internetu na adrese www.offpark.cz nebo nově také na www.zazitkynasumave.cz

autor: mkl
Spustit audio